Véget ért a szerelem! Szakított Jákob Zoltán Hajnal Bettivel, akit a műkörömkirály a három héttel ezelőtt véget ért, A Nagy Ő című műsorban választott ki a TV2-n.

A milliárdos és az egyedülálló édesanya az elmúlt három hétben többször is randiztak, ám kiderült, nagyon nem egyeznek az elképzeléseik a jövőt illetően – írja a blikk.hu. Sejthető volt, hogy a milliárdos és választottja között nem felhőtlen a kapcsolat, hiszen Zoli nemrég azért utazott el egyedül Dubajba, hogy átgondolja, merre is tart kettejük kapcsolata. Miután a közelmúltban hazaérkezett, vacsorára hívta Bettit, ahol egy hosszas beszélgetés végén együtt arra jutottak, hogy nem egymást keresik. – Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól.

Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket – fogalmazott lovagiasan az üzletember, akinek a történtek ellenére sok szép emléke van Bettivel. – Miután véget ért a műsor,elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni. Zoli nem tagadja, a döntését befolyásolta az is, hogy – a nyáron forgatott műsort most visszanézve – látta, hogyan viselkedett Betti a többiekkel. Mint ismert, a műkörmösként dolgozó hölgynek volt a legtöbb balhéja a versenytársaival, sokszor kiabált, és bizony a féltékenységét sem tudta leplezni a többiek előtt. – Voltak olyan, nem túl pozitív dolgok is, amiket a műsorban láttam róla, és csak akkor derültek ki számomra. Emiatt felmerültek kérdések bennem, és ezeket próbáltuk átbeszélni.

Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy mellette döntöttem akkor – mondta Zoli. A Nagy Ő azonban nem szomorkodik, amiért végül nem talált párra. Most is úgy gondolja, jó döntés volt belevágni a műsorba, és esélyt adnia annak, hogy rátaláljon a szerelem. – Most is pozitívan látom a jövőt. Nem élem meg kudarcként, hogy így alakult, tovább keresem a párom, és azt kívánom Bettinek és magamnak is, hogy találjuk meg – tette hozzá Jákob, aki jelenleg három barátjával Mauritiuson pihen. Betti nem kívánt semmit hozzáfűzni a történtekhez, de korábban a Kiskegyednek elmondta, mivel ő napi 12 órát dolgozik, a munkája miatt nem tudott kibontakozni a kapcsolatuk. – Bennem kialakult a műsor alatt a szerelmi érzés iránta, de ez mostanra már átalakult – fogalmazott az édesanya. – Nehezen tudunk összehozni programokat. Nekem van egy nyolcéves kislányom, és vele vagyok esténként. Találkoztunk már pár alkalommal, randiztunk, és nagyon örülök, hogy egy olyan oldalát is megismerhettem, amit a műsorban nem. (…) A külsőségek miatt nem éreztem, hogy különbözne a mi életünk, de tény és való, hogy én sokkal több fizikai munkát végzek, mint ő, és mindezt nem is szeretném soha abbahagyni. Forrás: magyarokklubja.com