Nem sokára indul a Fülöp-szigeteki túlélő reality és a híres szerelmes párok összhangját próbára tevő műsor is.

Közleményt adott ki pénteken az RTL, amiből kiderül, hogy október 2-ától lesz látható a Nyerő Páros legújabb évada, és ugyancsak akkor indul a Survivor című túlélő reality..

A szerelmes párokat próbára tevő reality minden hétköznap este lesz látható. A műsorban nyolc híresség és párja bizonyíthatja, mekkora párjaik között az összhang, ki az, akinek a szerelme mindent túlél és méltó a Nyerő Páros trófeára.

A műsorvezető idén is Sebestyén Balázs lesz, segítője ezúttal is Kabát Péter lesz. Egy előzetes videót is kaptunk a tévétársaságtól, íme.

Vastag Csaba, Curtis, Joe, Bálint Antónia és sokan mások a Nyerő Páros idei évadában
A Nyerő Páros sikerét jól mutatja, hogy ez már a 7. évad lesz. A játékosok azonban egy megújult villába érkeznek majd. A televíziós társaság bemutatta azt is, kik lesznek a Nyerő Páros szereplői az idei évadban. E szerint

Vastag Csaba Fonogram-díjas énekes, az X-Faktor történetének első győztese. Párjával, Vastagné Domján Evelinnel szerepel majd.


Versenybe száll Voksán Virág, egykori modell, playmate, 17 éve lemezlovas és párja, Valentényi László generálkivitelező. Több mint kilenc éve alkotnak egy párt, ez idő alatt pedig két gyermekük is született.
A győzelemre hajt Balogh Eleni, modell, szépségkirálynő és párja, Soós Dávid labdarúgó, jelenleg a Hatvan FC igazolt játékosa.
Széki Attila, Curtis, az ismert rapper, a The Voice coacha is szerepelni fog a műsorban. Párja Barnai Judit, egykori válogatott kosárlabdázó, aki profi pályafutása során megfordult a Vasasban, Újbudán, Győrben, és Curtis legnagyobb bánatára az FTC-ben is.
 Harcba száll Bálint Antónia hitelszakértő, egykori szépségkirálynő és műsorvezető párjával, Bársony Farkassal, aki jogászként tevékenykedik.
 Henry Kettner vlogger, tartalomkészítő, a közösségi oldalak egyik ismert figurája barátnőjével, Kiss Rebekával küzd majd a győzelemért.
Varga Miklós, másnéven Joe, a megszűnt Éjjel-Nappal Budapest egykori rosszfiúja, a Survivor műsorvezetője is szerepelni fog a műsorban párjával, Hrovatin Csengével. Ők ketten egy forgatáson ismerkedtek meg, és váltak a kezdeti barátságból egy párossá.


Boráros Gábor profi MMA-harcos, aki húsz győzelméből tizenhármat kiütéssel nyert meg, és egy esetben döntetlen eredményt ért el, Jákli Mónika influenszerrel vesz részt a műsorban. Mónika és Gábor az RTL közleménye szerint több mint 11 éve alkotnak egy párt.
A műsorban a párok nemcsak magukért, hanem egymás ellen is játszanak, ugyanis bizonyos feladatokban lehetőségük lesz akadályozni, hátráltatni az ellenfelet. Emellett a párosoknak a villában is jól kell taktikázniuk, ha ők akarják nyerni az utolsó szimpátia-szavazást, hogy ők kapják a többi pártól a legtöbb voksot, és övék legyen a Nyerő Páros trófea.

A sztárpár-showt a Solaz Media Produkciós Kft. gyártja az RTL számára.

Szerelmesek harca után indul a generációk harca a Survivorben
A Nyerő Páros után kezdődik majd esténként a Survivor című túlélőreality, melynek új évadában generációk csatáznak majd egymással. Ezt a Paprika Scipted, a Paprika Studios leányvállalatával gyártatja az RTL.

Az idei évad a Fülöp-szigetekről jelentkezik. Ezúttal három törzsben, korosztályok szerinti leosztásban zajlik a civilek harca: a Buhawi törzsben a huszonévesek, a Kargatan törzsben a harmincasok, míg a Jarakay törzsben a veteránok csapnak össze. A műsort a már említett Varga Miklós, azaz Joe vezeti majd.

A csatorna azt ígéri a közleményében, hogy „a kihívások, a körülmények még keményebbek lesznek, a feszültség a tetőfokára hág, amint próbára teszik fizikai és mentális tűrőképességüket”.

A Túlélő címet elnyerő győztes 20 millió forintos fődíjjal térhet haza. Forrás: magyarzona.net