Hiába próbálja követni Árpa Attila életét közösségi oldalain valaki, nem fog sikerrel járni, mert a producer-rendező-színész egészen egyszerűen eltűnt az online közösségi térről. Kiderült, nem véletlenül, tudatos döntést hozott:

Mentális szabadságra mentem, fogalmazhatunk így. Elegem lett és meguntam – bevallom őszintén – a digitális véleményhuszárokat, elég lett a kéretlen tanácsadókból, azokból, akik folyton és mindenen fröcsögnek. Nincs szükségem arra, hogy felülbírálja a mindennapjaimat bárki

árulta el döntésének okát Árpa Attila.

Árpa Attila azt mondja tehát, hogy visszavonult most egy időre a közösségi médiától, de a cikkben azt azért még tisztázza, hogy a világ eseményei ettől még természetesen érdeklik, szóval a híreket olvassa, csak magáról nem kíván többet megosztani.

A legutóbbi posztja három hetes, és édesanyjával kapcsolatos, bár utal a színésszel szemben folyó büntetőperre is.

„Tudjátok, mennyire érdekelnek engem a mai hírek, és hogy az ügyészség milyen sajtóközleményeket adogat ki velem kapcsolatban? Semennyire. Szarok rá. Tegyék csak. Tudjátok, mit tartok igazán fontosnak? Azt, hogy édesanyámat elkísérhetem a hatvanadik (!) érettségi osztálytalálkozójára. Ezek a fontos dolgok”

– írja Árpa Attila az alábbi posztban. Forrás: magyarzona.net