Megindító posztban tudatta a rá olyannyira jellemző finomsággal Szily Nóra, hogy két év után külön utakon folytatják párjával.

A műsorvezetőre húsz év egyedülállóság után talált rá ismét a boldogság egy titokzatos férfi személyében, példája pedig sokaknak adott erőt, hogy bizony ötven éves kor után is érdemes nyitott szívvel várni a boldogságot.

A kapcsolatnak úgy tűnik, azonban vége szakadt, a műsorvezető pedig úgy érezte, nyíltan beszél követőinek erről is. – Ennyi idősen is legyünk nyitottak, ennyi idősen is legyünk érzékeny nők, és ennyi idősen is hozzunk, hozhatunk felelős döntést a jelenünkről és a jövőnkről. Hogy mi a jó, és mi meddig jó.(ha nem adatott meg egy csodálatos hosszú kapcsolat) Mi az, ami sok élményt adott, mi az, ami hosszú távon örömöt okoz, és mi az, ami már nem. Kényszer, félelem ne legyen! Ott él bennünk a kislány, a fiatal nő és a középkorú – aki törekszik a kiteljesedésre. Bennem ez változatlan! Őrzöm a szép emlékeket, levonom a tanulságokat, és haladok tovább – írta őszinte posztjában Szily Nóra. Forrás: magyarokklubja.com