Szandi elhagyta a családját, elköltözött. Úgy érezte, ezt meg kell lépnie. Ismeretes, hogy Szandi egy örökké mosolygós, nagyon vidám és pozitív természetű ember, aki imádja ontani magából a szeretetet.

Az életnek nagyon hálás, hiszen minden álma teljesült: kislány kora óta a magyar könnyűzeneipar csúcsán van, emellett pedig fiatalon rátalált a szerelem, és boldog családanya lett, három gyermek büszke édesanyja.

Minden nagy boldogság azonban apró döntésekkel indul. Szandi most arról emlékezett meg, hogy 29 évvel ezelőtt, egy síelésen döntött úgy, hogy otthagyja a szüleit, elköltözik otthonról, hogy szerelmével költözhessen össze. Ez volt élete első igazán komoly és jó döntése. Ma 29 éve, hogy egy csodálatos közös síút után úgy döntöttem, elhagyom a szülői házat és odaköltözöm Csabihoz. Életem legjobb döntése volt! Most Murauban ünnepeljük meg ezt a gyerekekkel. Adjon a jó Isten még sok évet nekünk együtt továbbra is ilyen egészségben, összetartásban és szeretetben! – írja Szandi. Forrás: magyarokklubja.com