A lány a közösségi média sztárja. 30 éves és csaknem 1,5 millióan nézik az Instagramon, ami valóban szép teljesítmény. De mivel érdemelte ki mindezt?

Alexis Mucci 1988-ban született Olaszországban. Befejezte a tanulmányait és repüléstechnikai mesterképzést szerzett. Később Ausztráliába költözött, ahol modellként és influenszerként kezdte a

A lány azonban eléggé megosztja a közvéleményt. Míg a teste kivételesen szép, az arca elég sok vitát generál. Sokan azzal vádolják, hogy az egész nő egy nagy plasztikai átalakítás. Hogy valóban így lenne azt mindenki ítélje meg saját maga.

„Szupermodell alak melyhez egy bohóc arca társult”. Többször is megjegyezték neki ezt. Mindezt a duzzadt ajkai és a különleges orra miatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ALEX MUCCI (@alex_mucci) által megosztott bejegyzés

Sajnos sok internetező ragadt le a „tucatlányoknál”. Azokból annyi van már. Sokkal érdekesebb és izgalmasabb lehet egy olyan ember, aki egy kicsit különlegesebb, mint a többiek.

Tény és való, hogy Alexis nem feltétlenül takargatja magát. Gond nélkül vetkőzik még az instagramra is a férfiak legnagyobb örömére.

Az instán található képei alapján babát vár.