Szandi lánya, Bogdán Blanka sem tudta könnyek nélkül elviselni.

Szandi lánya Amerikában él és dolgozik, de ő is csak síros jellel tudott a hírre reagálni. édesanyaja elmondta követőinek, hogy szerettet kedvencük a kis tengerimalac egy betegségén miatt örökre távozott. Szandi bizony sírt, amikor az orvostól megtudta, hogy menthetetlen a malacka. Fekusztól így búcsúzik a család:

„Pici drága tengerimalackánk, Fekusz, miután észrevettük, hogy valami nem stimmel vele, elvittük orvoshoz, ahol kiderült, hogy nagyon komoly problémák vannak a méhével. Tápoldatos etetéssel bizakodva készültünk a műtétre de az ébredésnél összeomlott a keringése. Próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Amikor megkaptam a hírt, hosszú percekig sírtam, sokan el sem tudják képzelni, hogy egy ilyen kis állatkát is mennyire lehet szeretni!

Drága kis malackám! Hatalmas élmény volt, hogy -miután kiderült, hogy a barátnő, akit párodnak vettünk, pasimalac- megajándékoztatok minket 4 kis malac fiúval. 3 évvel később a szerelmed, Vörnárdka után mentél és mostmár együtt szaladgáltok az örök salátamezőkön. Szeretettel gondolunk vissza minden pillanatra, amit velünk töltöttetek!” forrás: 5letes.com