Krausz Gábor első fellépése a 2023-as Dancing with the Stars élő adásában a TV2-n felért egy arculcsapással Tóth Gabi számára.

A táncos műsor néhány újítással indult el a TV2 képernyőjén. Azt figyelték meg, hogy Krausz Gábor egy néptáncos előadással örvendeztette meg a közönséget és talán szúrt oda egy fricskát énekesnő feleségének. Tudható ugyanis, hogy szakításuk és válásuk bejelentése után A Sztárban sztár leszek zsűritagja a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével jött össze.

Krausz Gábor és Mikes Anna bizonyíthatott, akik show-táncot adtak elő a jövőre a Puskás Arénában háromszor is koncertező Azahriah dalára – írja cikkében a lap. A szakértők a pulpitus mögött szakmai szemmel azt is meglátták, hogy az előadás néptánci elemeket is tartalmazott. Lékai-Kiss Ramóna a kezdés előtt külön kihangsúlyozta, hogy személyes szállal is kötődik a produkcióhoz. Kérdés, hogy kegyetlenség volt-e mindez Krausz Gábortól az élő adásban. A rajongók majd eldöntik.. Forrás: magyarokklubja.com