Vastag Csaba őszintén beszélt arról, hogy az alkohol milyen fontos szerepet játszott az életében. Az énekes elmondta, hogy az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, ha pedig valami nem sikerült, szintén az ital jelentette a gyógyírt.

Az alkoholfüggőség határán: Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami.Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem…

Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni. 20 éves koromban úgy voltam vele, hogy maximum 30 éves koromig akarok élni, mert ezt az életvitelt nem lehet sokáig csinálni” – vallott az életéről a népszerű előadó Ez nem lehet jövőkép: Vastag Csaba, a népszerű énekes 29 éves korában belátta, hogy az alkoholizálás nem lehet jövőkép. Az alkoholizálást mindig egyfajta versenynek fogta fel, és ha valami nem sikerült, akkor is az ital jelentette a gyógyírt Az alkoholizálást sportként művelte sok éven keresztül.

„Az alkohol maga nem vonz, de a piálást sportként műveltem sok éven keresztül. Inkább a másnaposságot nem bírtam, és rájöttem, ha megiszom ezt-azt, jobban leszek. Volt, hogy három hónapig folyamatosan ittam. Mindig volt rá indok, mindig történt valami. Volt egy műsor, a Nagy Duett, ahol ötödikek lettünk. Én az utána következő három hétre nem is emlékszem” – mesélte Csaba. Az énekes felesége arra kérte, hogy fogyasszon alkoholt.

„Meg tudom számolni, hányszor ittam az elmúlt két évben. Nemrég a feleségem kérése volt, hogy rúgjak be. Szerintem kíváncsi volt, hogyan viselkedem akkor. Koncerten voltunk, sorra hozta nekem a hideg söröket. Huszonkettőnél hagytuk abba a számolást, és semmi bajom nem volt” – mesélte a művész. Az énekesnek pszichológushoz kellett járnia, mert az alkoholproblémája a hétköznapjainak kárára ment. „Pszichológushoz kellett járnom, mert ez a probléma a hétköznapjaim kárára ment. Én akartam lenni a leggyorsabb, én akartam a legtöbbet inni” – tette hozzá a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor legújabb adásának felvételén. A beszélgetést pénteken 19 órától lehet megtekinteni a Frizbi TV YouTube-csatornáján. Forrás: magyarokklubja.com