Két szervező, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt is határozott véleményt fogalmazott meg Curtis ügyében: “Remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért…”

Az értékelés során komolyan bírálták azokat a magyar közéleti személyiségeket, akik nem álltak ki a gyermekek védelmét szolgáló demonstráció mellett.Mind Tóth Gabi, mind Curtis számára kemény kritika érkezett mindkét szervező részéről.

Edina és Zsolt egyaránt kifogásolta Gabi nézeteit és azt, hogy távol maradt a rendezvénytől.

Curtis sem úszta meg könnyen, Edina így fogalmazott róla: “Curtis azt állította, hogy ez egy politikai rendezvény volt. És hol tűnt fel másnap? Orbán Viktor évértékelőjén” – emelte ki. Hirdetés

Pottyondy Edina teljes videóját itt tekintheted meg:

https://youtube.com/watch?v=YOW4HesR4HM%3Ffeature%3Doembed

A rapper a korábbi barátjától Osváth Zsolttól is megkapta a magáét: “Hopp, ott is termett a Főni Insta-oldalán (Orbán Viktorén – a szerk)” a kormányfő évértékelő beszédén pedig “a Fradi elnökével, Kubatovval parolázott.”

Ez különösen azért érdekes, mert Curtis vérmes Újpest szurkoló, az évértékelőn mégis az “ősellenség” Fradi első emberével fotózkodott.

Osváth Zsolt végül így zárta gondolatait: „csak remélem, hogy valami olyan dologgal tartanak sakkban, amiért megéri arcon köpni saját magadat”. Forrás: magyarokklubja.com