Magyar Péter ezúttal a közösségi oldalán posztolt. Egy bejegyzést tett közzé, ahol két személyt is megnevezett, és felelősségre is vonta őket. Az egyik ilyen fideszes politikus Rogán Antal, akit a Schadl Györggyel való kapcsolatáról kérdez. A másik pedig nem más, mint a miniszterelnök veje, Tiborcz István.

„Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől? Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol? Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van.

Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához? Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok. Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?” – zárja sorait Magyar Péter. Forrás: magyarokklubja.com