A brit királyi család gyászol.Holtan találták Sarolta hercegné egykori személyi asszisztensét.

András herceg volt felesége most hatalmas szívfájdalommal tiszteleg a 46 éves nő előtt. Jenean Chapman holttestét a rendőrség találta meg a texasi belvárosi lakásában, helyi idő szerint hétfőn (szeptember 25-én) 13 óra 15 perckor. Egy nappal később letartóztatta a rendőrség a 48 éves James Patricket a személyi asszisztens meggyilkolása miatt.

Jenean családja azt mondta, hogy éppen öt hónappal ezelőtt költözött a környékre egy új állás miatt. Nővére szerint egyszer csak nem jelent meg a munkahelyén, emiatt hívták ki a rendőröket, és így találták meg a holttestét.

A HERCEGNÉ AZ INSTAGRAMON POSZTOLT, AMELYBEN KIFEJEZTE MEGDÖBBENÉSÉT ÉS SZOMORÚSÁGÁT A GYILKOSSÁG MIATT. JENEANT HŰSÉGESNEK, SZORGALMASNAK, GYÖNYÖRŰNEK ÉS SZÓRAKOZTATÓNAK JELLEMEZTE.

„Megdöbbenve és szomorúan értesültem arról, hogy Jenean Chapmant, aki sok évvel ezelőtt személyes asszisztensemként dolgozott nálam, mindössze 46 évesen meghalt Dallasban. Egy gyanúsított őrizetben van. Jenean hűséges volt, szorgalmas, gyönyörű és szórakoztató, a szívem pedig megszakad a családja és a barátai miatt”

– olvasható a bejegyzésében. Forrás: magyarokklubja.com