Ijedten kapkodták a fejüket a minap az egyik fővárosi bevásárlóközpont látogatói, ugyanis hangos és trágár veszekedéstől visszhangzott az épület: Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk balhézott – állítja az egyik közösségi oldal posztja. Edina szerint azonban a szemtanú félreértelmezte a jelenetet.

Az interneten keringő poszt írója a bevásárlóközpont tetőteraszán lett figyelmes a heves szóváltásra, majd meglepődve vette észre, hogy a sztárpár – Kulcsár Edina és G.w.M – szólalkozott össze. A posztoló szerint az elmérgesedett vitát szitkok tarkították.

„Undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész. Három csajszi kamerázott is. Én erre nem éreztem késztetést, mert láttam, hogy Edina nagyon nem tudja, hogy most mit csináljon. Pontosan miről veszekedett vele DPD, azt annyira nem értettem, mert annyi töltelékszó volt benne, hogy elveszett közte a lényeg! Számomra ez csak azért volt furcsa, mert annyira tökéletes az ő kapcsolatuk, és Csutival az volt a baja, hogy nem egyezik a szeretetnyelvük. És hogy Csuti milyen csúnyán beszél néha vele… Hát, ez gyerekek….. ezerszer felülmúlta Csutit!!!” – írta a szemtanú.

Megkerestük Kulcsár Edináékat, hogy megtudjuk, valóban zajlott-e ilyen szóváltás közöttük, és ha igen, mi volt az oka. Edina leszögezte, hogy nem szeret a magánéletét firtató kérdésekre válaszolni, s most is csak azért reagál, hogy megnyugtassa a rajongóit.

– Azok kedvéért elevenítem most fel a történteket, akik szeretnek minket, és esetleg aggódnak értünk. Az történt, hogy a minap egy rövid mozi erejéig „elszöktünk” otthonról kettesben. Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva – mesélte Edina. – Szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban.

Az influenszer hozzátette: mint minden házasságban, náluk is előfordulnak viták, ezeket azonban felnőtt emberek módjára rendezik egymás között.

– Nem vagyunk egy „olaszos” család, akik otthon kiabálva oldják meg a problémáikat, sőt, Márk – a saját bevallása szerint – sokkal higgadtabb lett mellettem. Ha valamiben nem értünk egyet, akkor van egy fél óra, amikor inkább elmegyünk egymás mellett, de ez hamar lecseng, és utána elég csak egymásra mosolyognunk. Vagyunk annyira kulturáltak, hogy nem veszekszünk hangosan, főleg nem otthon, a gyerekek előtt, mert ha mégis úgy alakul, hogy esély van egy hevesebb veszekedés kialakulására, ráhagynám Márkra a dolgot, mert tudom, hogy nem ér annyit az egész – fejtette ki Kulcsár Edina. Forrás: blikk.hu