Gólyahír – 53 évesen lesz apa az ismert magyar énekes! Csipa, azaz Ördög Tibor, a Hooligans énekese, hosszú idő után vállalt ismét szerepet a közönség előtt, és nem csak a színpadon okozott meglepetést. A 53 éves rockzenész a Sztárban Sztár leszek! című műsorban lépett fel, ahol duettezett az egyik versenyzővel. Azonban a valódi meglepetés a színpadon kívül érte a rajongókat, amikor kiderült, hogy hamarosan apai örömök elé néz.

Csipa, aki a magánéletét általában nem szokta nyilvánosságra hozni, most mégis megosztotta boldogságát. A Blikknek korábban elmondta, hogy már lemondott arról, hogy gyermeke legyen, de most végre valóra válik az álma. Az énekes elmondta, hogy egy ideje egy olyan helyzetben van, ahol boldogan várja a kis csodát. Az Abaházi Presszóban adott interjúban Csipa nevetve válaszolt a kérdésekre, és elárulta, hogy nem igazán szokott döntögetni az életében, csak egyszerűen élvezi azt.

Amikor rákérdeztek, hogy 53 évesen is sodródik-e még, azt válaszolta, hogy már fele annyira sem, mint korábban. Az énekes kitért arra is, hogy korábbi kapcsolatában nem merült fel a gyerekvállalás, mivel kaotikus viszonyban élt húsz évig, és nem érezte megfelelőnek a körülményeket. A rádiós interjú során Csipa boldogan osztotta meg a jó hírt, hogy már úton van a kis csöppség. Ezzel a bejelentéssel a rockzenész örömöt szerezett nemcsak a színpadon, hanem a rajongói számára is, akik izgatottan várják az énekes és partnerének családi boldogságát. Forrás: magyarokklubja.com