Gáspár Laciról köztudott, hogy érzelmes ember: a felesége iránti szerelmét, amikor csak teheti, a nyilvánosság előtt is kifejezi: így nem feledkezett meg a Valentin-napról sem, közös képet posztolt Nikivel.

A háttérből ítélve egy egzotikus nyaraláson elköltött vacsora közben készült a kép: a sztárfeleség elképesztően dögös szettet választott arra az estére.

Gáspár Laci felesége Valentin-napon

Mindig remek ízléssel választja ki, hogyan legyen elegáns, ugyanakkor végtelenül nőies. Most sem lőtt mellé, ez a pink, hasvillantós szett telitalálat. Hirdetés

Nekünk egyébként erről a szerkóról Jennifer Lopez jut eszünkbe, Niki gardróbja sokban hasonlít az énekesnőjééhez: mindketten imádják hangsúlyozni kerek idomaikat, és pontosan tudják, mik az adott szezon legtrendibb darabjai. 

Niki Instagram-oldala is azt tükrözi, fontos számára a divat. Több olyan fotó található ott, amelyek akár egy katalógusban is megállnák a helyüket. A mi személyes kedvencünk ez a piros, merészen dekoltált kezeslábas. Remekül mutat a tökéletes alakján. Forrás: maggyarrokklubja.com

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gáspár Nikoletta (@gasparnikike) által megosztott bejegyzés