Felfoghatatlan: kivégezték a párt, feldarabolták a holttestüket, majd elásták őket egy mésszel teli gödörben a Pilisben


Egy szlovák férfi magyar társa közreműködésével, vagyonának megszerzéséért megölt egy szlovák állampolgárt és a barátnőjét. A holttesteket ezt követően feldarabolták és Pilisszentivánon, egy mésszel teli gödörben eltemették. A megölt férfi volt élettársa szerint a gyilkosok állatok.
Tárgyalóteremben a gyilkosok

Rendőrök és kommandósok kísérték a tárgyalóterembe pénteken azt a két férfit, akik megöltek és feldaraboltak egy szlovák párt Budapesten, a Marina-parton.

Fejbe lőttek egy szlovák párt

A két férfit azzal vádolják, hogy fejbe lőtték egy szlovák pár tagjait, akikkel barátságban voltak. Mindezt azért, hogy megszerezzék a vagyonukat.

Feldarabolták a holttesteket
Miután megölték a szerelmeseket, testüket egy fűrésszel feldarabolták, majd egy sporttáskába rejtették. Így vitték ki a holttestüket észrevétlenül az épületből, majd Pilisszentivánon egy mésszel teli gödörbe temették.


Érezte, hogy baj van

A megölt férfi volt élettársa azt mondta, a közös gyerekeik máig nem tudják pontosan, mi történt az édesapjukkal. A gyilkosság estéjén már érezte, hogy baj van, mert nem kereste őket telefonon.

„Állatok!”
A volt élettárs többször elsírta magát a tárgyaláson. A kegyetlen gyilkosokat pedig csak úgy hívta, hogy „állatok”. Forrás: magyarzona.net