Ikrekkel volt terhes Viktória, a miskolci kismama, aki tegnap bekerült a kórházba.. Még a legtapasztaltabb szülészorvosok sem láttak ilyet: Viktória gyakorlatilag a harmadik hónaptól már nem tudott lábra állni sem.

Dr. Kovács János szülész-nőgyógyász szerint ez elképesztően ritka eset, a világon is csak kevés példát láthatunk az ilyenfajta terhességre. Az orvosok nem kecsegtették semmi jóval ugyanis nagyon veszélyes még egy egyszerű ikerterhesség is, nem beszélve erről. Ami azonban a műtőben várta őket, arra nem lehetett sem szakmailag sem pedig emberileg felkészülni.Sajnos a hat, ultrahang felvételen látszó babából egyik sem élte túl a szülést.

A miskolci édesanya, Viktória csodával határos módon azonban túlélte a szervezetét erősen megviselő szülést, bár valószínűleg képtelelen lesz egy jó ideig feldolgozni babái elvesztését.

“Sosem bocsájtom meg magamnak, hogy nem tudtam egészségesen megszülni őket, annyira szerettem volna már a karjaimban tartani a csöppségeket, de úgy látszik a Jóisten nem így akarta” – Nyilatkozta szomorúan az anyuka. – számolt be az igencsak nem mindennapi terhességről a Blikk. – Isten nyugosztalja a kicsi babákat, az édesanyának és családjának pedig kitartást kívánunk, és reméljük, hogy a jövőben életet tud majd adni egy kisbabának. – írta meg a Blikk.hu Forrás: magyarokklubja.com