A rajongók találgatnak. Sokatmondó dolgokat fedeztek fel.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közötti kapcsolatban feszültségek alakulhattak ki váratlanul.

Még csak néhány hete, Tóth Gabi blogjában írt a „Családban élni” témakörben, ezért sokakat meglepett a hír, hogy hirtelen véget ért a hatéves kapcsolata Krausz Gáborral.

A sztárséf az alábbi üzenettel jelentette be a válás hírét:

Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!”

Ezután Tóth Gabi szinte azonos szöveggel közölte a válás hírét, azonban kihagyott belőle néhány részletet, például a kellemetlen megjegyzésekre utaló mondatokat. Sok rajongó észrevette Krausz Gábor közleményében a „fricska” szót, ami érdekes, mivel pont ez a neve annak a táncegyüttesnek, mellyel Tóth Gabi az utóbbi időkben együttműködik. Forrás: magyarzona.net