A párkapcsolatokban sokszor a legapróbb dolgokban rejlik a mélyebb intimitás és kölcsönös bizalom.

De meddig mehetünk el a kölcsönös nyitottságban, és mit jelenthet egy olyan egyszerű dolog, mint egy közös zuhany vagy egy váratlan szellentés? Nézzük meg, mit mondanak a szakértők és hogyan befolyásolhatja ez hosszú távú kapcsolatunk minőségét!

A szellentés a párkapcsolatban kényes téma lehet? Sokak számára kínos, ha egy csoportos beszélgetés csendes pillanatában egy hirtelen hang szakítja meg a csendet. Ez a helyzet kínosságot okozhat a jelenlévők számára, különösen nem szívesen tennénk ilyet a partnerünk előtt. Viszont éppen ezt tehetnénk: a szellentés a párkapcsolati intimitás jele! Ez azt mutatja, hogy mennyire fontos az őszinteség egy kapcsolatban és hogy megosszuk egymással a természetes oldalunkat.

Ez is érdekelhet: MEGÉRKEZETT a pontos dátum! Ekkora lesz az őszi óraátállítás

Ahogy nő a bizalom és az egyén komfortérzete a kapcsolatban, bizonyos természetes dolgokat, mint például a szellentés, is vállalni kell. Ez ugyanolyan természetes, mint a nevetés vagy az evés. Kiemelten fontos, hogy a nők is érezzék magukat elég kényelmesen ahhoz, hogy ezt megtegyék partnerük előtt. Ennek sokoldalú jelentősége van. Forrás: eletmagazin.hu