A profi táncos magánéletében óriási a változás. Stana Alexandtara és Meggyes Dávid kapcsolata megingott. A profi táncosnő elköltözött kedvesétől, de hogy rendezni tudják -e a helyzetüket az még a jövő titka.

A sztárpár eddig nem szólalt meg a történtekről, de a Blikk úgy tudja, hogy Dávid továbbra sem szűnt meg szeretni a táncosnőt, és azon fáradozik, hogy visszakaphassa. Alexandra azonban vidám fotókat tölt fel közösségi oldalára. Igyekszik elterelni a figyelmét a problémákról. A 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában elárulta, amire a Dancing With the Stars rajongói annyira kíváncsiak, ugyanis elmondta, hogyan is állnak most egymással Marics Petivel. „Mind a ketten visszatértünk a saját életünkhöz, és mondanom sem kell, mindketten elfoglaltak vagyunk, így azóta csak pár szót beszéltünk. de a barátság nem szűnik meg” – nyugtatott meg mindenkit.

Az év legfontosabb tanítását is elárulta: „Nagyon sokat tanultam idén is magamról, másokról, az életről. A gondolat, amit magammal viszek az, hogy a világ pont olyan, amilyennek te akarod látni! Ha a negatív dolgokra koncentrálsz, olyanná teszed a környezeted is, ha boldogan állsz minden naphoz, még az eső is szebbnek tűnik!” Forrás: Blikk, magyarokklubja.com