Krausz Gábor és Tóth Gabi házasságának vége nyáron vált nyilvánossá, és az esemény óriási port kavart az országban.

A pár 6 év után úgy döntött, hogy külön utakon folytatják, ami számos találgatást és pletykát szült az emberek körében. Sokáig hallgattak az érintettek, de most Krausz Gábor egy hosszabb interjúban válaszolt a felmerülő kérdésekre, és tisztázta a félreértéseket. Az énekes-szakács házaspár válsága után az emberek különböző feltételezéseket fogalmaztak meg, de a legelső hírek arról szóltak, hogy Tóth Gabi megcsalta Gábort.

Később azonban kiderült, hogy a házasság vége után Gabi egy másik férfi, Papp Máté Bence iránt érezte vonzalmát.Ezt követően Tóth Gabi részt vett a “Dancing with the Stars” versenyben, ahol a táncpartnerét, Mikes Annát kapta, és egy tündérmese kezdődött el az ország szeme láttára. Krausz Gábor eddig hallgatott az eseményekről, de most, hogy lencsevégre kapták őt és Gabit egy ügyvédi iroda előtt, megtörte a csendet, és hosszabban nyilatkozott a témával kapcsolatban.

A válaszai meglepően őszinték és érzelmekkel teliek voltak. A kérdésekre válaszolva, hogy hogyan érintette őt a válás, Gábor elmondta: “Szomorú nem vagyok; nyilván egy kicsit keserű szájíze van ilyenkor az embernek, mert azzal szembesül, hogy valamit nyilván elrontott.” A séf elismerte, hogy mindketten maximalisták, és nem szeretnek veszíteni, de úgy gondolja, hogy mindkettőjüknek így lesz a legjobb, és ez egy új élet kezdetét jelenti. A legmeghatóbb része a válaszának az volt, amikor kívánta volt feleségének a boldogságot: “Azt kívánom Gabinak, hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd.” Ezzel a mondatával egyértelművé tette, hogy jelenleg nincs párkapcsolata, és a romantikus szálak Mikes Annával csupán szakmai kapcsolat és jó barátság. Annáról is kérdezték, és ő is meglepően őszintén válaszolt: “Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem a találgatásokkal kapcsolatban.”

Anna hozzátette, hogy fontos volt, hogy kedveljék egymást, és egy hullámhosszon legyenek, és jól kezelték a helyzetet. A beszélgetés során Gábor elárulta, hogy rendszeresen tartják a kapcsolatot Annával, sokat beszélgetnek, és számíthatott rá a lelki támaszban. Emellett beszélt arról is, hogy jelenleg Hannaróza és az új ausztriai munka a legfontosabbak az életében. A válaszaival mindkét fél érzéseit és gondolatait megmutatta, és bízik benne, hogy mindkettejüknek a jövőben boldogság vár. Az interjú vége felé Gábor újra kiemelte, hogy a legfontosabb az, hogy Hannaróza nagyon boldog legyen. A mély érzelmekkel teli interjúval a fiatal házaspár sorsát és érzelmi állapotát egy újabb fejezethez érkezve ismerhették meg az érdeklődők. Forrás: magyarokklubja.com