Alig néhány napja jelentették be a válást, de Tóth Gabi már nem is titkolja új szerelmét.
Az énekesnő és a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence ugyanis együtt töltik az idejüket Jászberényben, ráadásul az ifjú pár együtt jelent meg csütörtökön Pócs János, a Jászság kormánypárti országgyűlési képviselőjének dinnyeföldjén, a Gazda Farmon is.


Az eseményről a politikus osztott meg fotót a közösségi oldalán, ez az első olyan kép, amely Gabi és Bence egy párként pózol. Ezt erősítették meg a jászberényiek is, akik még pénteken látták a párt a városban rendezett népművészeti vásáron andalogni.– Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan – mondta el a Blikknek egy járókelő.A környező éttermekben is látták az énekesnőt és a táncost, két vendéglő konyháját is kipróbálták.

– Felszabadultan ettek, jól érezték magukat, láthatóan nagyon boldogok – fogalmazott egy hölgy, aki a tartózkodásuk időpontjában szintén az egyik étteremben étkezett.

A Blikk hamar meg is találta a párt Jászberényben, miközben a népművészeti vásáron vásárolgatott. Velük volt egy csinos, középkorú hölgy is, akiről a fotók alapján megállapítható, hogy Máté édesanyja. Ezek szerint új párja már a családjának is bemutatta Gabit.

( Friss hírekért kattints ide!)
Amikor lapunk munkatársa megszólította a párt, Gabi nem kívánt nyilatkozni, arra hivatkozva, hogy „magánszemélyként” vannak jelen a fesztiválon.

Mindeközben Gabi férje, Krausz Gábor korántsem ennyire felszabadult; jó barátja és kollégája, Vomberg Frigyes csütörtökön elmondta lapunknak, hogy a sztárséfben egy világ omlott össze, amikor rá kellett döbbennie, hogy vége a házasságának.

– A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört – mondta a Blikknek Vomberg Frigyes.

De egy házasság természetesen nem néhány nap alatt ér véget, sejthetően a séf és az énekesnő kapcsolatában is korábban kezdődött a baj. Ezt sejteti, hogy három héttel ezelőtt, július 21-én, Gabi a Fricska Táncegyüttessel lépett fel Fonyódon, ahol a Jöjj még című dala előtt sokat sejtető gondolatokat osztott meg a közönséggel.

„Jöjjön egy dal 2011-ből, amit nagyon-nagyon szeretek a mai napig. Tök más lelkülettel énekeltem akkor, a húszas éveim elején, de mindig bele tudok tenni valami olyat, mert az élet zajlik. Nagyon szeretem, hogy vannak dalaim, amik mindig új értelmet nyernek számomra, és ezáltal igyekszem úgy átadni nektek, önöknek” – fogalmazott Gabi.

A dal első strófája beszédes, és az énekesnő talán már akkor tudta, hogy az új szerelemmel örökre megváltozott az élete…

„Lehet hogy volt idő talán, mi bántott. Lehet hogy volt sok tévedés. Lehet a sors akarta így, hogy fájjon, hogy szebb legyen az ébredés. Hogy úgy szeress, ahogy soha senki más. Hogy te lehess szívemnek a megváltás” – hangzik a dalszöveg. Forrás: magyarzona.net