Krausz Gábor nem riadt vissza a fricskázástól még a „Séfek séfe” műsorban sem. A bulvárlapok sosem panaszkodhatnak unalomra, hiszen minden évben számos botrányos válás kerül a címlapokra. Sok olyan párost láttunk már, akiknek boldog életét a nagyközönség is végigkövette, és sokan gondolták róluk, hogy együtt is öregszenek majd.

Ilyen párosnak tűnt Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata is, de ez a románc váratlanul tragikus véghez ért.

Minden tökéletesnek tűnt közöttük, mígnem 2019-ben házasságot kötöttek, majd kislányuk, Hannaróza is megszületett.

Egy darabig Budapesten laktak, majd nemrégiben Szentendrére költöztek egy gyönyörű családi házba. Azonban a váratlan fordulatok sosem maradnak el: Krausz Gábor a közelmúltban jelentette be, hogy kapcsolatuk Tóth Gabival hat év után véget ért. Pletykák szerint Tóth Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjába szeretett bele. Meglepő ebben, hogy az érintett, Papp Máté Bence a hírek szerint nemrég még egy másik kapcsolatban élt.

Krausz Gábor azóta kislányukkal, Hannarózával elköltözött, és a válásukat sem tűnik könnyűnek. Ennek ellenére mindketten a lányuk érdekét tartják szem előtt, és közösen kívánják nevelni a jövőben.

Megjegyzendő, hogy mindkettejüket a TV2 műsoraiban láthatjuk hamarosan, de külön-külön: Tóth Gabi a „Sztárban sztár leszek!” zsűritagjaként, míg Krausz Gábor a „Séfek séfe” új évadában szerepel majd.

Talán sokan már elfelejtették, de Tóth Gabi korábban feltűnt a „Séfek séfe” műsorában, Wolf András feleségével, Andival. Egy epizódban, amikor az énekesnő és Wolf felesége együtt főzött, Tóth Gabi a műsorban elmondta, mennyire kihívást jelentett neki a műsor konyhájában főzni, mire Krausz Gábor egy humoros megjegyzést tett: „Ebbe pont ugyanannyit voltál, mint az otthoniban”. Ebben az időszakban még minden rendben volt közöttük. Azóta, mint mondják, sok víz lefolyt a Dunán. Forrás: magyarzona.net