Kőgazdag Filip elmondta a véleményét Vajna Timi eladó luxusházáról!

Vajna Tímea a napokban tette közzé, hogy kissé fájó szívvel bár, de megválik attól a II. kerületi luxusháztól, amit még 2020-ban vásárolt, de mindösszesen 30 éjszakát aludt át a 403 négyzetméteres (!), kacsalábon forgó ingatlanban.

Vajna Timi 1,3 milliárd forintért árulja a házát (Fotó: hot! magazin)
Andy Vajna özvegye azzal indokolta döntését, hogy kihasználatlan maradt számára a modern palota, ő ugyanis az ideje nagy részét Los Angelesben tölti. Ezért tette közzé az alábbi hirdetést, a döbbenetes vételár pontos megjelölésével!

A 4 hálószobás, 2 gardróbos, 3 fürdőszobás luxus otthon minden olyan kényelmet és kényelmes életmódot kínál, amire csak vágyhat.Az ingatlan belső területe tágas és világos, modern kialakítással és kifinomult részletekkel. A ház teljesen felszerelt amerikai konyhával rendelkezik, amelyben a legmagasabb minőségű konyhai eszközök és berendezések találhatók. A nappali teret hatalmas üvegfelület szeparálja el a kerttől és a gyönyörű környezet panorámájától, amelyet az egész napos természetes fény áraszt el. A modern design és a magas színvonalú anyagok használata luxus érzetet kölcsönöz. A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra, és ideális hely a családi és baráti összejövetelekhez

– áll a portálon.

A vételár pedig nem kevesebb, mint 1,3 milliárd forint!

Kőgazdag Filip elárulta, mennyit adna érte
goston-Filip
Kőgazdag Filip inkább a belvárosban gondolkodik /
A Bors megkereste a Kőgazdag Fiatalokból ismert Filipet – aki már a TV2 reality-jében is álmai lakását kereste igaz, sikertelenül –, hogy mondja el véleményét a házról. A fiatal valóságshow-hős elárulta, rendkívül impozánsnak tartja Timi eladó házát, ám van egy kis bökkenő!

Én képtelen lennék elhagyni a belvárost, Buda és a zöldövezet nem az én életvitelemnek való. A Bazilika környékén már vannak gyönyörű ingatlanok körülbelül hatszázmillió forintért. Alaposan megnéztem a hirdetést Timi házáról, gyönyörűnek találom, de ennyiért én inkább máshol keresnék lakást. New Yorkot sem tartom kizártnak

– fogalmazott a Borsnak Filip. Forrás: borsonline.hu