Néhány hónap alatt mindkét Peller-lány házassága tönkrement. A Reggeli két műsorvezetőjének szülei most még inkább Anna és Mariann mellett vannak, miközben ez a helyzet őket is megviseli.

Mind az idősebb Peller Anna, mind a férje nehezen élik meg, hogy így alakult a családi életük, hiszen mindkét vejüket kedvelték. Anna férjével, Lukács Mikivel különösen szoros volt a kapcsolatuk, ugyanis évek óta egymás mellett élnek. Szinte naponta találkoztak, sőt, még Anna nélkül is szerveztek közös programokat. Mivel fiukként tekintettek rá, nem meglepő, hogy a Peller-lányok édesanyját is megviselték a tönkrement házasságok. Jelenleg ő támogatja Mariannt és Annát.

Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához – fogalmazott a Blikknek idősebb Peller Anna.

A lap úgy tudja, hogy a szülők továbbra is jó viszonyt ápolnak lányaik exférjeivel, főként Mikivel, aki még mindig a pilisvörösvári családi házban lakik. Őt is igyekeznek támogatni a válás során. Forrás: magyarzona.net