Különleges kapcsolat fűzi össze Kállay Borit és Heller Tamást: immár hat évtizede töretlen a barátságuk, és megdöbbentő hasonlóságok vannak az életükben.

Mindketten Debrecenben születtek és nevelkedtek, mindketten jelentkeztek a Ki mit tud? című tévéműsorba, ahol a középdöntőig jutottak.De itt még nincs vége a párhuzamoknak. Egyikőjüket sem vették fel a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ami egyikőjüket sem tántorította el a pályától, és mindketten rendkívül sikeres karriert tudhatnak magukénak. Szinte csak egy dolog volt állandó az életükben: a másik személye.

– A mi barátságunk egészen óvodás korunkban kezdődött, és a mai napig is tart. Nemcsak kollegái és barátai voltunk egymásnak, hanem cinkostársai is. Nekem ő volt az egyetlen férfi barátom, akinek mindent el mertem mondani, és ez fordítva is igaz – vallotta be Kállay Bori a szentendrei televízió Párosan szép című műsorában.

https://youtube.com/watch?v=APlrjwUzwXc%3Ffeature%3Doembed

Heller Tamás ugyanakkor nem tagadja, sokan megkérdezik tőlük, valóban soha semmi több nem volt közöttük barátságnál?

– Bori olyan, mintha a testvérem lenne. Nem tehetek róla. Fiatal korában bombázó volt, a négy barátnőjével megjelent a debreceni Piac utcán, és megállt a forgalom… Rengeteget voltam Boriéknál, a testvéreivel éjszakába nyúló gombfoci bajnokságokat tartottunk. Igazi családi barátság a miénk – mondja a Mikroszkóp Színpad egykori sztárja, hozzátéve, fel sem merült bennük, hogy valaha más szemmel nézzenek egymásra. Hirdetés

– Nekem mindig volt párom, és a Tamás volt a legjobb barátom. A férjek soha nem voltak féltékenyek a Tamásra, és az ő felesége sem – tette hozzá Kállay Bori. Forrás: magyarokklubja.com