Egyre megalázóbb helyzetbe kerül Krausz Gábor, az is kiderült, mióta tud felesége viszonyáról

Nem fecsérli az időt Tóth Gabi és új párja, amióta az énekesnő és férje, Krausz Gábor múlt szerdán bejelentették a szakításukat – írta a Blikk. A lap azt is megtudta, hogy Tóth Gabi új párja, Papp Máté Bence rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit Gabi és férje közösen vásárolt és újított fel.

A Blikknek nyilatkozó közeli ismerős szerint még ennél többről van szó: azt állítja, a szerelmesek már össze is költöztek. Krausz pedig, aki információnk szerintKÉT HETE TUDTA MEG, HOGY A FELESÉGE EGY MÁSIK FÉRFIT SZERET,új otthon után nézett.

A baráti körükben nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg – mondta a Blikknek egy, a házaspárt jól ismerő informátor.

Sokkoló a tempó, hiszen mégALIG SZÁRADT MEG A FESTÉK A FALAKON, KRAUSZ GÁBORNAK MÁRIS MENNIE KELLETT KÖZÖS, NAGY GONDDAL CSINOSÍTGATOTT OTTHONUKBÓL.Pedig idén januárban Tóth Gabi még boldogan mesélt arról a blogjában, mennyire várják a közös, vidéki életet, az otthont, ahol végre hosszú távra tervezhetnek – írta a lap. forrás: magyarzona.net