Sarka Kata 2018 óta boldog házasságban él Bessenyei Istvánnal, aki üzletemberként tevékenykedik. A házaspárnak közös gyermekük is született az évek során.

Sarka Kata második házasságát igazoltan az NN Páros Félmaratonon való részvétele révén ismerhettük meg, amikor Bessenyei Kata néven indult versenyen. A 444.hu fedezte fel ezt a tényt 2018-ban. Bessenyei István 1957. április 6-án született, és a Laurel cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője. Szakterülete a kereskedelmi informatika, vállalatirányítási rendszerek, bolti megoldások, valamint a webfejlesztés. A 90-es években a Fotexnet és a Libri első magyar webáruházainak fejlesztésében vett részt.

A Szolnokon található Szandaszőlősi Coop Szuper üzletben átadták a „Jövő Áruháza” megoldásait a T-City projekt keretében 2010-ben. Bessenyei István vállalata számos hazai és nemzetközi díjjal rendelkezik, és ő felelt az első Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz bekötött online pénztárgép engedélyének megszerzéséért és beüzemeléséért. 2018-ban bemutatták az első magyar önkiszolgáló pénztárgépet is. Bessenyei István és Sarka Kata a Valton-Sec Kft. biztonsági cég tulajdonosai is. Bessenyei Istvánnak két luxuslakása van Miamiban a tengerparton, és a házaspár egy Eurocopter típusú helikopter tulajdonosa is Floridában. Forrás: magyarokklubja.com