Ebből él most Gáspár Virág. Lehidaltunk mikor megtudtuk

A szemünk láttára nőtt fel, hiszen három éves kora óta rivaldavényben éli az életét a kisebbik Gárpár lány, Gáspár Virág. Ám mára, úgy tűnik, végérvényesen szakított a szerepléssel, és celebkedés helyett civil munkát választott. Igaz, továbbra is a sztárok között mozog.

Egymillós gázsi helyett…

Gáspár Virág egy a hírességek körében felkapott budapesti étteremben kapott állást.

Ezúttal nem őt ugrálják körül a pincérek, hanem ő lesi a celebek minden kívánságát.

Virágot nemrég hívták az egyik kereskedelmi csatorna műsorába, de ahogy korábban édesapja, Gáspár Győző elárulta, az egymilliós gázsi ellenére sem vállalta azt el kisebbik lánya.Hirdetés

Virág még keresi magát és a foglalkozását, nem tudja, hogy pszichológusnak vagy divattervezőnek tanuljon-e tovább, de dolgozni szeretne – legalábbis ezt nyilatkozta két évvel ezelőtt Lakatos Leventének.

Érettségi után felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanul, végül egy nemrég nyitott patinás fővárosi étteremben helyezkedett el, ahová többek között olyan sztárok járnak, mint Marco Rossi, Szoboszlai Dominik és Dzsudzsák Balázs, a Cápák között befektetője, Balogh Levente, Majka és Curtis.

Persze, nem mindenki nézte jó szemmel, hogy Virág elhelyezkedett, sőt egyeseknél kifejezetten ezért került tiltólistára a vendéglő, mert az ifjabbik Gáspár lány dolgozik a pult mögött. Szerencsére a legtöbben azonban inkább értékelik Virág igyekezetét. Bizonyára nem kevés borravalót kap.

Sokan a közösségi médiában nehezményezték a munkáját, de nagyon sokan megvédték.Hirdetés

Virág nagyon is normális! Sokkal kedvesebb, mint azt sokan gondolnák.

Egyébként, ha nem dolgozna, az lenne a baj…. – vett valaki védelmébe kommentben, amivel sokan egyetértettek. Forrás: magyarrokklubja.com