A teljes negyedik szint leégett, nem mostanában indul újra a normál üzemmenet.

A Naphire.hu is beszámolt róla: óriási katasztrófa történt Visegrádon, tűzoltók rohantak a helyszínre. Tűzvész tombolt a budapesti elit kedvenc szállodájában. Arról is írtunk, hogy a tetőszerkezettől indulhatott a tűz. Arról is írtunk, hogy a katasztrófa előtt néhány nappal Tóth Gabi és párja is a hotel vendégei voltak. Szerencsére csak egy napot töltöttek ott, így a tűzvész idején már nem tartózkodtak a visegrádi szállodában. 

Blikk most arról ír: a Hotel Silvanus felső szintje gyakorlatilag teljesen elpusztult. Valószínűtlen, hogy egyhamar a megszokott üzem működhetne a szállodában.

Mint megírtuk, délelőtt megszólaltak a tűzjelzők, a felső szintről füst csapott fel. A szállodát evakuálták és több mint száz tűzoltó dolgozott ezek után az oltáson. A tüzet elektromos hiba okozhatta a szálloda vezetője szerint. Az anyagi kár jelentős, de nem sérült meg senki.

A Hotel Silvanus most fotókat tett közzé a közösségi oldalán a kiégett szállodarész belsejéből. A pusztítás mértéke óriási: Forrás: magyarokklubja.com