Rettenetes állapotba került a magyar Ken baba. Nyoma sincs régi önmagának. Lelki problémái odavezettek, hogy bánatevő lett, önmagához képest durván elhízott és jól láthatóan brutálisan megváltozott a kinézete.

Míg korábban magamutogató életet élt a magyar Ken baba, az elmúlt fél évben megszűnt létezni a közösségi oldalain. Tavaly szeptemberben posztolt utoljára fotót magáról, míg korábban napi rendszerességgel jelentkezett.

Lapunk olvasójának fotói választ adnak arra, hogy mi lehet ennek az oka. A fiatal férfi brutális változáson ment keresztül, ráadásul nem előnyére. Szó szerint súlyos problémái vannak: nagyon meghízott, eltűnt a szőke haja, és lehajtott fejjel közlekedik az utcán, remélve, hogy senki nem ismeri fel.


Einwiller Gregor
Birtokunkba került egy fényképsorozat, melyen nyoma sincs régi önmagának Fotó: Bors / Bors

Ezúttal nem volt szerencséje. Megkerestük az egykori valóságshow-szereplőt, akit szembesítettünk a ténnyel, birtokunkba került egy fényképsorozat, melyen nyoma sincs régi önmagának. Ahogy arra számítottunk, nem fogadta kitörő örömmel a hívásunkat.

Hónapok óta ettől félek, hogy valaki felismer és lefotóz. Korábban is jeleztem nemtetszésemet, ha ilyet tapasztaltam, de ez most felháborít.

„Senkinek semmi köze hozzá, hogy nézek ki” – fakadt ki.

Einwiller Gregor
Elárulta, hónapok óta tartó súlyos problémái vannak Fotó: Bors / Bors

Einwiller Gregor először megszakította hívásunkat, majd később már higgadtan nyilatkozott a vele történtekről, elárulta, hónapok óta tartó súlyos problémái vannak.

Óriási a baj, nem véletlenül tűntem el! Fájó napokat élek, mély depresszióval küzdök. Csak akkor mozdulok ki, ha muszáj, a négy fal rabja vagyok.

„Ha emberek közé kell mennem, pánikrohamot kapok. Gyomorgörccsel és gombóccal a torkomban lépek ki az utcára. A legsötétebb gondolatok is megfordultak már a fejemben. Sokszor azt érzem, jobb lenne nem élni. Nem volt könnyű elhessegetni a fejemből, mert hívő emberként az öngyilkosság elítélendő számomra, pont ezért szörnyű szembesülnöm a gondolataimmal” – vallotta be a magyar Ken babaként megismert valóságshow-sztár.

Einwiller Gregor
Minden vágya, hogy újra olyan legyen, mint ahogy Ken babaként megismerte az ország Fotó: Einwiller Gregor
Az öngyilkosság is megfordult a fejében
Greg nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt költözött Magyarországra a Vajdaságból, szeretteinek pedig nem számolt be a problémájáról.

„A családom külföldön él, egyedül vagyok Magyarországon.”

Nem tudok anyukámhoz átszaladni, átölelni vagy kisírni neki a bánatomat, pedig biztosan könnyebb lenne. Nem akartam rájuk ijeszteni, ezért nincsenek tisztában az állapotommal.

„Mindig ügyelek arra, hogy mosolygós emoji-kat küldjek nekik, még ha belül teljesen mást is érzek. Nagyon kevés barátommal tartom a kapcsolatot, ők próbálják tartani bennem a lelket. Nincs könnyű dolguk, mert őket sem engedem közel magamhoz” – árulta el.

Az egykori celeb nem fordult orvoshoz, pedig állapota biztosan ezt kívánná. Úgy gondolja, neki kell szembeszállnia a démonaival, ráadásul pontosan tudja, mi volt a kiváltó oka depressziójának. Már annyira mélypontra került, hogy még a munkahelyén is kérelmezte a fix éjszakai műszakot, és taxival jár dolgozni, ezzel minél kevesebb esélyt adva annak, hogy fényes nappal felismerjék.

„Nem kértem szakember segítségét. Lehet, hogy így nehezebb, de hiszem, hogy hosszú távon eredményesebb, ha egyedül teszem meg ezt az utat. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha idáig jutok, magamnak is rémisztő ez a helyzet, és senki nem ilyennek ismert meg” – mondta könnyeivel küszködve Greg.

Einwiller Gregor
Greg nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt költözött Magyarországra Fotó: Bors / Bors
„Bánatevő lettem”
Saját bevallása szerint nem az első alkalom, hogy felszaladtak rá a kilók, azonban ilyen súlyfeleslege még sosem volt. Könnyen visszanyerte a formáját, de az is tény, hogy akkor nem küzdött depresszióval. Hiszi, hogy még nincs veszve semmi, és újra a régi lehet.

„Igaz a mondás, épp testben ép lélek, de mielőtt bármit is teszek, bent kell helyre tennem magam. Tudom, hogy képes vagyok rá, tavaly tavasszal három hónap alatt csaknem 15 kilót sikerült lefogynom, rendszeresen jártam edzeni és az segített.”

Most sem egy nap alatt híztam el, pontosan tudom, hogy a sok édesség és a rengeteg kóla okozta, bánatevő lettem, és ez fél éve tart.

„Viszont most jutottam el oda, hogy annyira zavaróan torzultam el, hogy már a vonásaim is eltűntek. A fejem akkora, mint egy luftballon” – mondta érdeklődésünkre. Forrás: magyarzona.net