Mindenkit meglepett a hír, amikor kiderült, hogy az utóbbi időben Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata válságba került. Olyannyira, hogy lapunk megtudta, a táncosnő el is költözött a kedvesétől, amíg rá nem jönnek, hogyan tovább, ugyanis a szakítást hivatalosan még nem mondták ki.

Dávid és Szandi a Párharcot is vonakodva vállalták el, mert nem tudták, a forgatás milyen hatással lesz az amúgy is instabil lábakon álló szerelmükre. Úgy tűnt, Dávid helyre akarja hozni a kapcsolatot, vissza akarja kapni a szerelmét, hogy minden a régi legyen, de az erőfeszítései nem bizonyultak elégnek ahhoz, hogy újra fellobbanjon a láng. Még a közös fotóikat is törölték a közösségi oldalaikról, kivéve a Párharc alatt készülteket. Pontosan nem tudni, mi miatt futhatott zátonyra a kapcsolatuk, de nagyon úgy fest, hogy visszafordíthatatlan a dolog, Dávidról ugyanis egy árulkodó kép került elő, amelyen egy másik nővel látható összebújva.

A Redditen elkezdett terjedni egy romantikus fotó, amely azt bizonyíthatja, hogy az üzletember más valaki oldalán kezdett új életet. Egy titokzatos, szőke hölggyel kapták le őket a székesfehérvári karácsonyi vásárban pár napja, és egyértelműnek tűnik, hogy több van köztük barátságnál. A fotón a szájuk majdnem összeér, és az is látszik, hogy nem Alexandra szerepel a képen. A Bors úgy tudja, egy elismert sportolóról van szó, aki egy Dávidéval konkurens cég tanácsadója. A fotót ide kattintva tudod megtekinteni. Forrás: magyarokklubja.com