Vasárnap este a Sztárbox ringjében egy izgalmas összecsapásnak lehettünk tanúi Istenes Bence és Rácz Jenő között.

A mérkőzés nem csupán technikai ügyességet és fizikai erőt mutatott be, hanem két versenyző közötti feszültséget és rivalizálást is.

A parázs mérkőzés során nem hiányzott az adok-kapok, és a nézők körében is fokozottan érezhető volt a hangulat. A séfek közötti párbaj végül pontozással dőlt el, és Rácz Jenő szerezte meg a győzelmet, ezzel bejutva a döntőbe.

Azonban a mérkőzés utáni pillanatokban Istenes Bence nem azonnal nyújtotta volna kezét ellenfelének, ami később azonban változott.

Héder Barna, a műsor egyik résztvevője érdekes részleteket osztott meg a színfalak mögül. Elmondása szerint nem azért nem nyújtott kezet Istenes Bence azonnal Rácz Jenőnek, mert sportszerűtlenség lett volna a háttérben.

Inkább azok az “ordenáré” megjegyzések és kiáltások zavarták meg a versenyzőt, melyeket Jenő tett a mérkőzés során. Héder szerint ezek olyan stílusban hangzottak el, hogy nem érdemelték ki, hogy Istenes kezet fogjon velük.

Istenes Bence hozzátette, hogy nem kívánja a pontozás döntését megkérdőjelezni, ugyanakkor nehéz szavakat találni az efféle helyzetekre. A mérkőzésen kialakult feszültség és az éles szavak pedig csak tovább fűtik a későbbi összecsapások várakozását a Sztárbox versenyzői között.

A Sztárbox tehát nem csupán fizikai kihívásokat, hanem komoly rivalizálást és szópárbajokat is tartogat a nézőknek. A továbbiakban is izgulhatunk majd az egyre fokozódó versenyért és rivalizálásért a Sztárbox színpadán. Forrás: magyarokklubja.com