HÍREKBorzalmas tragédia rázta meg Magyarországot nem sokkal ezelőtt! Hiába küzdöttek József életéért, sajnos.. A gázoló a Rendőröket is megrugdosta, majd megtörtént a legroszabb: – Mutatjuk a megdöbbentő részleteket:

Oszd meg ezt bejegyzést!

Éppen háttal állt az útnak az a 68 éves férfi, akit a háza előtt, fűnyírás közben gázolt halálra egy autós Kétyen.

A volánnál ülő fiatallember több bódítószer hatása alatt állt. Esélye sem volt a túlélésre annak a Tolna megyei férfinak, akit szombat kora délután gázoltak halálra a mindössze hétszáz lelkes Kétyen. B. József éppen füvet nyírt a háza előtt, amikor egy 35 éves autós elütötte. A tolnai sofőr Toyotájával Zomba felől Tamási felé tartott a 65-ös főúton, amikor lesodródott az útról, és elcsapta a 68 éves férfit.

Az egyik szomszéd szemtanúja volt az egésznek, ő a Borsnak azt mondta:

Az áldozat nem láthatta a közelgő véget, mert épp háttal állt az útnak. – Szörnyű látvány volt, jött ez a fekete autó, megcsúszott a kanyarban, majd többször megpördülve ráesett Józsira és odanyomta a kerítéshez – idézte fel kérésünkre a borzalmas pillanatokat Mária. Az asszony szerint a sofőr azt sem tudhatta, mit csinál, annyira részegnek tűnt. – Amikor megjöttek a rendőrök, összeveszett velük, ezért megbilincselték, és idefektették a kapum elé, de még így is rugdalta őket, ezért le kellett kötözni – tette hozzá.

Úgy tudjuk, az elhunyt férfi két éve költözött a feleségével Paksról a csendes kis faluba. Mivel zárkózottan éltek, nem nagyon volt lehetőségük megismerni őket a falubelieknek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 35 éves sofőr – idézzük– vélhetően több, a vezetésre hátrányosan ható szer befolyása alatt volt, amikor a balesetet okozta. A bonyhádi rendőrök vették őrizetbe, és előterjesztést tettek, hogy indítványozzák a letartóztatását. Forrás: magyarzona.net