Már lassan egy évtizede terjedt el az a pletyka, hogy a valódi Eminem elhunyt egy 2006-os autóbaleset során, és azóta egy android-klón helyettesíti a rappert.

Most október 17-én ünnepelte 51. születésnapját a világhírű rapper, és újra előkerültek a fotók, videók, hangfelvételek, amik bizonyítani akarják, hogy a kétezres évek elején sztárrá váló fiatalember nem is hasonlít igazán az „öregkori verziójára”.

eminem
Súlyos vádakkal illetik a rajongóik a zenészt /Fotó:  AFP

Elsőként mindig a polgári nevén Slim Shady kora csípi az emberek szemét. Nem akarják a rajongók elfogadni, hogy a férfi szinte nem is öregedett semmit az elmúlt 30 évben. Ezután érkeznek az olyan vélt vagy valós változások a rapper munkásságában, mint hogy megváltozott a hangszíne, és a szövegeinek központi elemei.

Ezután jönnek a hihetetlenebb pletykák, mint hogy megváltozott a rapper állkapocs-csontja, és a szemei hideggé váltak. Emellett előkerült jó néhány olyan interjú videó, amelyekben furcsán viselkedett az előadó. A legtöbben ezt a 2013-as interjút tartják a legmeggyőzőbb bizonyítéknak, ugyanis 2006 – az állítólagos autóbaleset – és eközött a beszélgetés között csak ritkán járult a kamerák elé Eminem, és ezután kezdett el furcsán viselkedni. Ráadásul ebben a klipben 9 perc után láthatjuk, ahogy leblokkol Eminem és meredten bámul a kamerába, és azt mondja: „maradj kint a fejemből”. Forrás: magyarokklubja.com