Pumped Gabo és Aurelio barátsága nem szakadt meg, még annak ellenére sem, hogy az celeb önhibájából kétszer is lekéste a börtönlátogatást.

Szombaton pedig Aurelio szeretettel fogadta barátnőjével bajai otthonában Gabót, aki nem is tudta mire számítson, de kellemesen csalódott. Hiszen Aurelio pozitív irányba hatalmasat változott.

Bevallom őszintén, nagyon féltettem Aureliót, hogy annyira megviselte a börtönlét, hogy visszaesik, és belecsap az éjszakai életbe újra, annak minden rossz ráhatásával – kezdte a Ripostnak Pumped Gabo, aki két év után újra találkozott barátjával.

– De egyáltalán nem! Sőt, még most is alig találok szavakat, akkorát változott az élete. Lehet hülyén hangzik, de a rácsok mögötti élet jó hatással volt rá, soha többet nem akar visszamenni, ezért teljesen józan életet él, csak üdítővel koccintottunk.

De nem csak ezen látszik a változás, igazi életvidám, pozitív, mentálisan nagyon stabil ember lett. Nagyon jó ezt látni, nagyon büszke vagyok rá! És örülök, hogy megbocsájtotta, hogy bár nagyon szüksége lett volna a látogatásomra bent, de én kétszer is elszúrtam” Hirdetés

– tette hozzá, aki nevetve azt is elárulta, hogy ő is kedvet kapott a börtönélethez, mert bizony rá is ráférne egy ilyen pozitív változás.

Pumped Gabo szerint a barátja magánélete teljesen rendbe jött.

„Aurelio mindig is akart gyereket, igaz nem pont úgy jött össze, ahogy tervezte.

De a gyönyörű kis Sofiért odáig van, nagyon jó apuka! Ráadásul a kicsi anyukájával, Nikivel újra egymásba szerettek, nagyon jó párost alkotnak. Hirdetés

Rengeteg időt töltenek együtt, tulajdonképpen együtt is laknak, együtt nevelik Sofikát!” Forrás: magyarokklubja.com