Egy nőt megállítottak a határellenőrzés során, ugyanis a lánya által feltalált arcfiatalító szer, amelyet használt, rendkívül hatékony munkát végzett

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren történt furcsa eseménynek köszönhetően az emberek tudomást szerezhettek egy rendkívüli felfedezésről az arcfiatalítás területén, amelyet egy hétköznapi magyar nő fejlesztett ki, hogy az anyja kedvében járjon.

Nem rég egy hihetetlen dolog történt a budapesti repülőtéren. A határőrök megállították egy nőt, aki a Budapest-Párizs járattal akart elrepülni. A hivatalos szervek szerint a nő útlevélképe nem felelt meg a valós kinézetének.

Bár a nő próbálta bizonyítani, hogy valóban ő szerepel a képen, elmagyarázta, hogy a megjelenésében bekövetkezett változások néhány héttel ezelőtt álltak be, amikor elkezdte használni a lánya, egy orvostanhallgató által kifejlesztett arcfiatalító szert. A határon viszont nem hittek neki, és őrizetbe vették a további kivizsgálás idejére.

Az utasítások szerint jártunk el. Az útlevélben lévő fénykép egy teljesen más személy volt látható. Az útlevél tulajdonos 15 évvel fiatalabbnak nézett ki a fotónál. A leggyanúsabb az volt, hogy az útlevelet csak egy hónapja adták ki, nem pedig korábban. Amennyire én tudom, még plasztikai sebészeti beavatkozással sem lehet ilyen gyors eredményeket elérni. Ez felkeltette a gyanút.

Azonban kiderült, hogy van egy olyan termék, amely műtét nélkül is ilyen gyors eredményt tud elérni! A termék megalkotója pedig egy közönséges orvostanhallgató, aki segíteni akart édesanyjának, hogy visszanyerhesse szépségét és fiatalságát.

Jó napot, Alexandra! Elmondaná nekünk, hogyan hozta létre ezt a fiatalító terméket, amely elég hatékony volt még ahhoz is, hogy gyanút keltsen édesanyja útlevélképével kapcsolatban a repülőtéren?

Segíteni próbált neki?

Ezért úgy döntött, hogy kifejleszt egy saját terméket?

Az első eredmények nagyon váratlanok voltak! Példaként vehetjük az édesanyámat. A párizsi utazást születésnapi ajándéknak szántam. Sikerült pénzt megtakarítanom a részmunkaidős munkámból, és úgy döntöttem, hogy megörvendeztetem az édesanyámat. Hadd pihenjen, esetleg még találkozik is valakivel. Ez volt az első külföldi utazása. Az útlevelét csak 1,5 hónappal az utazás dátuma előtt tudtuk megcsináltatni. Képzelje csak el, mennyire megfiatalodott ezen rövid idő alatt, ha még a repülőtér alkalmazottai sem hitték el, hogy a képen látható személy az anyám! Még nekem is elképesztő az öregedésgátló krém hatása, de higgye el, kellemes meglepetésként ért. A krémem miatt anyám fiatalnak és vonzónak érezte magát, és valóban így is nézett ki. Ez nagyon fontos a nők számára.

A termékem gyorsan kisimítja a ráncokat, még a legmélyebbeket is, amelyek az öregedés során mélyültek el. Gyorsan feszesíti a bőrt és eltávolítja a szem alatti táskákat. Tehát ez egy igazi formula a fiatalsághoz. Az első eredmények láttán úgy döntöttem, hogy szabadalmaztatom a formulámat és a szabadalmat pont időben kaptam meg! A telefonom tele volt nyugati gyógyszeripari vállalatok képviselőinek hívásaival és üzeneteivel. Mindannyian azt akarták, hogy adjam el nekik ezt a formulát, és adjam át az öregedésgátló krém szerzői jogait.

De nem fogadta el ezeket az ajánlatokat?

Hogyan jutott el a termék a gyártás folyamatáig? Nyilvánvalóan sok pénzbe kerül a gyártás.

ajd, és megpróbálják aláásni a termék hírnevét azáltal, hogy hamisítványokat gyártanak, és klónhonlapokat hoznak majd létre, amelyeken drága hamisítványokat értékesítenek majd. Forrás:healthycare.blog