Nostradamus, a híres előrelátó próféta, akit elsősorban azért ismernek szerte a világon, mert rövid, több száz éves versei pontosan leképezik a jelenkori eseményeket, valóban figyelemre méltó és gondolkodásra késztető jóslatokat tett.

Az ősi versformában fogalmazott jóslatai rendkívül pontosak voltak és betekintést nyújtottak a távoli jövőbe, ahol előre látható volt az emberiség és a világ sorsa.

Előrelátta a 2001. szeptember 11-i támadásokat, a nagy olajválságot, a gazdasági depressziót, és számos más globális eseményt, mint például a 2000-es évek teljes napfogyatkozását és Trump elnökké választását.

Nostradamus kevésbé ismert oldala a gasztronómiai jóslatok és horoszkóp előrejelzések terén végzett munkája.

Nostradamus jóslata 2023 második felére 5 csillagjegy számára ígér különleges eseményeket:

Bika – Úgy tűnik, a csillagok egy végre kiegyensúlyozottabb időszakot hoznak az életedbe. A korábbi anyagi aggodalmaknak vége, most új lehetőségek tárulnak fel előtted. Egy nagy, előre nem látott pénzügyi segítség vagy egy új munkalehetőség rövidesen felszabadít a pénzügyi terhektől, és újra képes leszel élvezni a kényelmet és biztonságot, amit olyan nagyon szeretsz. Tarts ki, Bika, mert szebb idők jönnek!

Hét év szerencse várhat rád, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió – A csillagok szerint szebb idők vannak előtted. Anyagi problémáid, melyekkel olyan keményen küzdöttél, hamarosan megoldódnak. Egy váratlan, de kellemes fordulat áll elő, amely lehetővé teszi számodra, hogy újra biztonságban érezd magad a pénzügyi területeken. Figyelj a lehetőségekre, Skorpió, mert hamarosan megérkezik a szerencse!

Hét év szerencse várhat rád, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Halak – Ne aggódj tovább, kedves Halak. A csillagok most a te javadra fordulnak. A zűrzavaros anyagi helyzet, amelyben éppen vagy, hamarosan megoldódik. Egy hirtelen szerencsesorozat vagy váratlan segítség útját nyitja meg a bőség felé. Használd ki ezt az időt a jövőbeni terveid megtervezésére, mert a szebb idők már a láthatáron vannak.

Hét év szerencse várhat rád, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák – A Rák számára az élet hullámzó lehet, de a csillagok most azt mutatják, hogy a tenger vize végre elsimul. Az anyagi gondjaid, amelyekkel mostanság találkoztál, hamarosan megoldódnak. Lehet, hogy ez egy új munkalehetőség, vagy egy váratlan pénzügyi ajándék formájában érkezik. Mindenesetre, készülj fel arra, hogy újra a bőség hullámán lovagolhatsz.

Hét év szerencse várhat rád, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Kos – Bátor és erős vagy, úgy tűnik, hogy a csillagok végre rád mosolyognak. Az anyagi kihívások, amikkel mostanában szembesülsz, hamarosan megoldódnak. Egy új lehetőség vagy váratlan szerencse érkezik, amely újra stabilitást hoz az életedbe. Tarts ki, mert a jövőben már csak szebb idők várnak!

Hét év szerencse várhat rád, ha kedvelés és a „sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb! Forrás: magyarzona.net