HÍR KERESŐ

2023-as divattrendek: a fenntarthatóság és az egyediség az irányadók

A 2023-as divatban a környezetbarát anyagok és a fenntarthatóság lesznek az irányadók. Az újrahasznosított textilanyagok, mint például az újrahasznosított poliészter és a műanyagokból készült ruhák népszerűek lesznek. Az ökológiai gazdálkodásból származó anyagok, mint például a kender és a len, is elterjedtebbek lesznek.

A videó megosztás után rögtön indul

A 90-es évek stílusa továbbra is népszerű lesz, a fényes anyagok, a színes nyomatok és a farmerok újra divatba jönnek. A monokróm színek és a minimalist stílus is továbbra is trendi lesz.

A férfi divatban a klasszikus, elegáns vonalak és a sportos elemek keverednek. A színben a fekete, fehér és a kék fog dominálni, de a színes farmerok és a nyomatok is népszerűek lesznek.

A 2023-as évben a divatban a sokféleség és a fenntarthatóság lesznek az irányadók. A környezetbarát anyagok és a fenntartható gyártási módszerek előtérbe kerülnek, és a divatvilágban is egyre népszerűbbek lesznek.

A női divatban a szexi és a romantikus vonalak keverednek. A hosszú, csipkés ruhák és a fényes anyagok népszerűek lesznek, valamint a farmerok és a trikók is a divatban maradnak. A színek között a rózsaszín, a lila és a kék árnyalatok lesznek népszerűek.

Az ékszerekben a minimalista és a geometrikus formák lesznek elterjedtek. A fém és az ásványok kombinációja is népszerű lesz. A nyakláncok és a fülbevalók mellett a karkötők is újra divatba jönnek.

A cipőkben a platform talpak és a sportos vonalak lesznek népszerűek. A magas sarkú cipők mellett a sportcipők is a divatban maradnak. A színek között a fekete és a fehér mellett a színes és a nyomatos cipők is elterjedtek lesznek.

A 2023-as divatban a kreativitás és az egyediség lesznek a kulcsszavak. A divat irányadói új ötleteket és innovatív megoldásokat hoznak, hogy egyre több embernek nyújtsanak lehetőséget a saját stílusuk kialakítására. A fenntarthatóság és a sokféleség egyre népszerűbbé válik, és egyre több divatcég fogja ezeket az elveket beépíteni a termékeikbe

Ezeket is olvasd el: