A hét elején érkezett a hír, mely szerint Gáspár Laci kórházba került. Azóta az is kiderült, hogy ez volt az énekes egyik legkomolyabb egészségügyi problémája egész életében, azonban pontosan nem lehetett tudni, hogy mi is történt – eddig.Sziasztok!

Nagyon sokan írtatok ,érdeklődtetek az egészségem felől, nagyon jól esik, köszönöm minden ok, már jól vagyok! Elmesélem, hogy mi volt és nem csak azért, mert sokan kérdeztétek, hanem mert szerintem sok ember lehet hasonló helyzetben és ezzel talán másoknak is segíthetek! Kb. 1 éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, de nagyon féltem a gyomortükrözéstől és a végbéltükrözéstől, ezért próbáltam megúszni, hátha elmúlik, de egyre rosszabb lett és már a reflux is olyan erőssé vált, hogy már az éneklésben is zavart, sokszor berekedtem miatta!

Ekkor találtam rá, az Endo kapszulára Székesfehérváron, ahol a legújabb technológiájú robotikus kapszula segítségével nem kellett tükrözni, hanem csak lenyelni ezt a kapszulát, amiben kamera van és távirányítással kb. 2 óra alatt az egész gyomromat, beleimet átnézték! Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben, ami még most nem gáz, de ha ezt nem távolítják el, később baj lehet belőle! Úgyhogy kaptam egy következő időpontot és ezen a héten sikeresen el is távolították! Endószkóposan, altatásban, egyáltalán nem éreztem semmit, aludtam egy jót, utána sem éreztem fájdalmat! Azóta jól vagyok! A lényeg, hogy nem kell félni!

A tápcsatornai elváltozások különböző vállfajai népbetegségek! A szűrés azért lenne nagyon fontos, mert amíg ezek a problémák könnyen gyógyíthatók, addig szinte tünetmentesek, utána viszont komoly egészségügyi kockázatot jelentenek! Én hála Istennek még időben jöttem! Az endoszkópos szűrés félelmetes, senki nem akarja elvégeztetni. Ma már viszont olyan technológiai újításokkal, mint a robotikus kapszula endoszkópia, a mesterséges intelligencia vagy a virtuális CT kolonográfia, meggyőződhetünk EÜ állapotunkról gumicső nélkül is. Ha kiderül, hogy baj van, azonnal kell cselekedni és nagyon fontos, hogy megbízható szakemberek, valódi altatásban (az altatás is félelmetes!), a legmodernebb eszközökkel végezze a beavatkozást.

Az Endo-Kapszula Magánorvosi Centrumban pont ilyen szűrésre és ellátásra szakosodtak. Prof. Madácsy Lászlónál és csapatánál minden fenti lehetőség elérhető, Magyarországon egyedülálló módon. Vigyázzatok magatokra és az egészségetekre! Ez a legfontosabb! Szép Napot!” – írta az Instagramon az énekes, aki azóta már jól érzi magát, és készül a nyári buliszezonra. Forrás: magyarzona.net