Czerovszky Henriett magyar énekesnő legutóbb a TV2 képernyőjén tűnt fel 2013-ban, a Voice című tehetségkutatóban. Az énekesnő hangja korábbról is ismerős lehet, hiszen sok magyar zenekar vokalistájaként dolgozott.

Fényes karrier állt előtte, azonban sok nehézség miatt nem bírta a nyomást, függőségekkel, pszichés zavarral küszködött. Czerovszky elárulta, hogyan érzi magát most, és mit tesz a gyógyulása érdekében.

Nemrég szomorúan vallotta be az énekesnő, hogy újra zárt osztályra került, ahol már visszatérő vendégként tekintenek rá, hiszen az elmúlt tíz évben sokat járt a pszichiátrián, ahol legutóbb három hónapot töltött.

Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen.Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam. Magánéleti okok miatt kerültem oda, nem tudtam magam fenntartani…” – vallotta be az énekesnő, aki anyagi nehézségekkel is küszködik.

Czerovszky Henriett elárulta, hogy bipoláris elmezavar egy fajtájával diagnosztizáltak, ezért volt korábban incidense a rendőrséggel is, amikor rátámadt azokra, akik be akarták vinni a pszichiátriára. Forrás: magyarzona.net