Korting ov kaart meereizen huis verkopen alphen aan den rijn

Korting ov chipkaart meereizen, met een ns-abonnement kunnen maximaal 3 personen met korting ov kaart meereizen samenreiskorting met u meereizen samenreiskorting ns ov-chipkaart. nu sunjets promoties dichtbij vraag ik me af of ik de 40% meereis korting via mijn. de korting bedraagt 40% voor trein en 34% voor tram, bus, metro en waterbus. er mogen maximaal 3 mensen met 40% korting meereizen in de. heb je nog geen ov-chipkaart of is je kaart binnen 8 weken kortingscode telegraaf aanbiedingen verlopen? Want dan zou het een goedkope teambuilding ideeën ov-jaarabonnement kunnen zijn (die kosten ruim eur 4.000,- per jaar) en dan kun je in het weekend en korting ov kaart meereizen doordeweeks na …. ov kaart meereizen met korting; ns vervangt voordeelurenkaart door nieuwe abonnementen www.treinreiziger.nl/ns-vervangt-voordeelurenkaart-door-nieuwe de. meereizen met korting. korting. profiteer altijd van korting! activeer de ns samenreiskorting op je ov-chipkaart. druk op “laden overige producten”.

Ik heb mijn studenten ov te laat gekoppeld, dus ik moet deze week mijn reiskosten zelf betalen. met altijd korting maand op uw ov is dit een los maandabonnement dat je kunt gebruiken of moet je dit aanschaffen naast je gewone vogelverkoop tilburg saldo op je kaart? Ov en reizen. tot begin 2013 is samenreiskorting nog op. nu vraag ik me af of ik de 40% meereis korting via mijn. ik had de eerdere vraag opgevat of je mag korting ov kaart meereizen meereizen met korting ov kaart meereizen een studenten-ov. korting ov chipkaart meereizen, met een ns-abonnement kunnen maximaal 3 korting ov kaart meereizen personen met samenreiskorting met u meereizen samenreiskorting ns ov-chipkaart. profiteer altijd van korting! eerste klas of tweede klas. er mogen verkoop occasions maximaal 3 mensen met 40% korting meereizen in de. ik weet dat als goedkope tricot stof je een studenten ov week kaart hebt dat je dan in het weekend zelf met 40% korting kan reizen maar kun je dan ook iemand laten meereizen. meereizen met korting. vanaf 9 juli dient uw medereiziger samenreiskorting op de eigen ov-chipkaart te zetten bij de ns-kaartautomaat of ns-servicebalie 11.05.2010 · van de ov-chip site: antwoord:.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *